Los bericht bekijken
  #40  
Oud 7 november 2009, 16:50
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spartagek Bekijk bericht
Als de diensten goed terug te leiden zijn naar de prijsverhoging, dan heb ik er geen moeite mee.
Een prijsverhoging omdat een deel van de gebruikers "moeite" heeft met het 0900 nummer, daar zal ik niet mee akkoord gaan.
En service is helaas niet schaalbaar, als in aantoonbaar te verbeteren bij prijsverhogingen ( meer personeel, andere problemen )

Ik kan genoegen nemen met een slecht antwoord, als ik het idee heb dat de mederwerker mij geprobeert heeft te helpen.
niet iedereen kan ijzer met handen breken, en soms is er gewoon geen makkelijke of snelle oplossing.

maar helaas wordt het merendeel van de wachtrijen veroorzaakt door nutteloze call's, welke alleen maar erger worden naarmate het gratis zou zijn.
Zelf heb ik ook hiermee te maken, één van onze servicediensten is een betaald nummer, 's 20 ct p/m (nachttarief ) en die wordt zelden gebeld door gekken, een ander nummer, een zgn 'groen' nummer wordt dagelijks door gemiddeld 10 gekken gebeld "voor de lol"

Tegenwoordig een blockcaller optie op de lijnen - perfect systeem de (anonieme) beller die lastig is krijgt dmv een code een 'vlaggetje' bij onze provider, als deze persoon 3 vlaggetjes heeft, kan het de eerste 3 maanden geen 0800 / 0900 nummers meer bellen naar het netwerk van versatel, en aangezien deze zeer goedkoop is, ben je ineens héél erg beperkt in je belmogelijkheden )
ik ben toch echt van mening dat de wachtrij komt door het logge en niet werkbare administratie systeem, waarin men niets meer kan zodra er 1 oredr of invoering van een klant is ingezet.
als na 3,5 maanden mijn order nog steeds niet verwerkt is van ED live en ik daarom een andere dienst dan niet op kan zeggen, vind ik dat echt absurd.

daarnaast zijn er behoorlijk veel mensen die maar moeten blijven bellen vanwege verkeerde facturen.
iets waar ik tot 3 maanden geleden nog geen last van had, maar nu is het elke maand raak.
als jij net zo lang en net zo veel problemen zou krijgen als ik heb, dan praat je waarschijnlijk wel anders.

jij kiest er dan misschien voor om dan weg te gaan naar een ander, maar ik loop liever niet weg voor problemen, zeker niet voor problemen die ik niet eens zelf heb veroorzaakt.