Discussie: Vraag: Samsung Decoder
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 7 november 2009, 13:50
Rabian's schermafbeelding
Rabian Rabian is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een Plus
DTV: Samsung DCB 9401R
Berichten: 29
Standaard Samsung Decoder

Het geluid van onze TV valt tijdens een avondje TV kijken zeker z’n 5 a 6 keer voor ongeveer 50% weg, dit op alle zenders, dit duurt ongeveer 5 minuten en dan is het geluid weer terug.
Dit probleem deed zich bij ons vorige TV toestel ook voor en nu met onze nieuwe LCD TV het zelfde probleem, bij analoog TV kijken hebben we dit probleem niet alleen met de Samsung Digitale ontvanger DCB 9401R aan.
Ziggo diverse keren gebeld over deze klacht, maar alles wat ik tot nu toe heb moeten doen heeft geen resultaat opgeleverd, en krijg de indruk er ook niet meer uit te komen met ze bij gebrek aan kennis van de medewerkers.

Deze vraag heb ik al een keer eerder gesteld maar ben tot de ontdekking gekomen dat het geluid ieder heel uur wegvalt dus 19:00 t/m 19:05 20:00 t/m 20:05 uur etc………..
Ik krijg steeds meer de indruk dat het hier een signaal probleem betreft en niet de decoder.
Ziggo nogmaals gebeld vandaag,blijven het houden op de decoder,omdat deze 3 jaar oud is betreft het geen garantie meer en van een coulance regeling willen ze ook niks weten.
Maar voor ik een nieuwe decoder ga aanschaffen wil ik de experts onder jullie nog eens vragen met advies te komen,voordat ik straks een nieuwe decoder heb en het probleem ook.Alvast bedankt!!

Rabian