Los bericht bekijken
  #415  
Oud 7 november 2009, 13:42
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Dat blijf je maar herhalen, ondanks het feit dat dit bij Philips ook in de basislijst niet het geval is.
Dan voldoet de Philips TV niet aan de door Ziggo gestelde eisen voor "certificatie". Althans de Ziggo medewerkers hebben aangegeven dat de kanalen in basislijst niet gesorteerd, hernummerd of verwijderd mogen worden. Dat was ook de reden waarom de functionaliteit van de basislijst in de Sony TV's moest verdwijnen. Ellenlange discussies heb ik daarover gevoerd om aan te geven dat dit niet nodig is en dat er allerlei andere oplossingen te bedenken zijn om de door Ziggo gewenste functionaliteit voor het up-to-date houden van de kanalenlijst zijn te verzinnen en implementeren.

Citaat:
En ook Sony bezig is z'n software aan te passen en de sorteerfunktie terug te brengen, zie eerder postings.
Voor zover mij bekend mag de klant straks zijn favorietenlijsten sorteren, niet de basislijst. Athans zo is dat door Ziggo medewerkers hier vermeld.

Maar goed, dat was hier niet de vraag. De vraag is of een CI(+) CAM er voor zorgt of dat de sorteer functie niet te gebruiken is en daarop geef ik de vraagsteller antwoord door aan te geven dat het sorteren functionaliteit is van de firmware in de TV en niet van de CI(+) CAM.

Edit:
P.S. Als je deze discussie wilt voortzetten dan verzoek ik je vriendelijk om je stelling in het volgende topic te deponeren dat daar destijds speciaal voor is geopend: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21606