Los bericht bekijken
  #30  
Oud 7 november 2009, 08:39
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Als ik even vluchtig de internet prijzen van xs4all naast die van Ziggo leg, zie je ook waarom hun dat kunnen doen... xs4all is een hele goed (zo niet de beste) provider, en daar betaal je dan ook voor... (Ziggo is de klantenservice aan het verbeteren, maar nog niet op dat nivo helaas)

Als nu Ziggo eens besloot een regionaal nummer te nemen, vervolgens de prijs 5euro per maand omhoog doet om dat te rechtvaardigen: Zou je daarmee akkoord zijn?

Ik verwacht de meeste klanten niet... afijn blijft een cirkeltje, en daarnaast een lastig punt, want natuurlijk heb je voor een deel gelijk, maar het kan simpelweg niet

ik ben indertijd weg gegaan bij XS4ALL omdat KPN dit bedrijf inlijfde en net als met Multikabel na die fusie, ging het daar ook hard achteruit met de service.
wil ZIGGO ook net als KPN voorgoed in de klachten top 3 blijven hangen ?

in principe wil ik die 5 euro verhoging graag betalen als de service en stabiliteit van de producten daardoor net zo goed word als bij XS4ALL toen het nog geen dochter van KPN was.

de prijzen bij XS4ALL lijkt veel duurder, maar als ZIGGO niet zou compenseren is het voor die 10% klanten met klachten bij ZIGGO net zo duur vanwege de extra telefoon kosten.

ik meen het echt serieus dat ik echt al een jaar minimaal 2 a3x per maand moet bellen met ZIGGO vanwege diensten die het niet goed doen en heel vaak foute facturen krijg.

het oplossend vermogen van ZIGGO is een drama, de medewerkers op dit forum die mensen proberen te helpen steken daar met kop en schouders boven uit, terwijl ze dat niet eens hoeven doen?!
en in principe is dit forum daar helemaal niet voor bedoeld.

en dat het simpelweg niet zou kunnen vind ik erg makkelijk gezegd, waar een wil is...