Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1098  
Oud 7 november 2009, 00:01
Barlin's schermafbeelding
Barlin Barlin is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Amstelveen Casema
DTV: Humax 5050C
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WBL Bekijk bericht
Wat ik mij afvraag is wat voor rechten heeft een consument in bovenstaande situatie? Wachten op een update die misschien ooit of nooit gaat komen lijkt mij geen oplossing. Hoe groot is de kans dat Humax zal zeggen dat het probleem niet in de Humax zit maar dat het een probleem van Ziggo is?

Weet je wat je in het vervolg het beste kunt doen is gewoon wachten tot er reviews geweest zijn van mensen die zo'n box aanschaffen en bespreken. Vervolgens kun je besluiten of je het gokje neemt of niet. Ik denk dat je nu vanuit jouw gezichtspunt een waardeloze aanschaf hebt gedaan omdat hij niet aan de verwachtingen voldoet. Wat in ieder geval volgens mij niet werkt is om in een slachtoffer rol te kruipen en je af te vragen wat je rechten zijn.

We zijn hier met een heleboel mensen bezig te praten over de Bugs en die zien we natuurlijk allemaal graag opgelost (en daar is Humax mee bezig en Ziggo ook) en over de wishes die hoogst waarschijnlijk pas in volgende modellen zullen verschijnen. Hebben we in ieder geval weer iets om naar uit te kijken.