Discussie: Vraag: Directie Ziggo
Los bericht bekijken
  #37  
Oud 6 november 2009, 21:40
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
En met deze woorden, waar ik het gedeeltelijk niet mee eens ben, vertrek ik uit deze discussie. Mensen kiezen zelf voor een bedrijf en ja... bij de KPN is het net zo, daar heb je ook klote verbindingen, klote overstapmethodes, net zoals bij XS4All... en wat nog niet voor bedrijf. Het kan overal gebeuren...

Men zegt veel inhoudelijke dingen over mensen, maar de helft klopt niet. En dat weet men dondersgoed... of wil men zelf graag de sensatie opzoeken????? We weten dondersgoed dat er problemen zijn, moet men dat altijd maar weer bij eke n00b-vraag omhoog rakelen?????

Use the ****ing search...

Suc6 verder!
Het is zo simpel, ik ken de situatie. De directie staat onder druk, die kijken naar cijfers. Of er gebakken lucht verkocht wordt, doet niet terzake. Dan heb je de andere kant, de helpdesk. Zwaar onderbezet, kunnen de klachtenregen niet aan. Dat is Ziggo, niets meer niets minder. Dat ik toevallig een lekkere verbinding heb, wil niet zeggen dat alle ellende die hier dagelijks gepost wordt aan de desbetreffende mensen ligt. Ach, energiemaatschappijen kunnen er ook wat van.