Discussie: Vraag: Directie Ziggo
Los bericht bekijken
  #36  
Oud 6 november 2009, 21:36
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Voordat we de zaak helemaal gaan idealiseren. Veel van de Radar klachten zijn mensen die zijn "vastgelopen" op de HD en/of zich al tijden voortslepen. We zien ze op dit forum ook regelmatig gemeld.

Hier loopt dan nog de webcare rond om een en ander op te vangen. Een paar weken terug kondigde men al aan dat men weer naar Radar wou.

Ik heb toen webcare en ons contact laten weten dat er meer inzet van webcare nodig was omdat er te veel bleef liggen. Dus Ziggo droeg al kennis van dit soort (vnl administratieve) problemen. Kennelijk spreekt men dit soort zaken naar hogerop niet door.

Maar ja, het is natuurlijk niet "des managers" om naar boven te rapporteren dat zaken niet helemaal goed lopen. Daar zijn ze bovenin natuurlijk helemaal niet blij mee als ze daardoor uiteindelijk bij Radar mee voor schut gaan.

Het hogere management leeft alleen maar op statistieken, en is al blij met heel lage percentages klachten. Men beseft gewoon niet dat met een dergelijk groot klantenbestand er numeriek nog zat mensen een boel lawaai kunnen schoppen als die niet adequaat zijn geholpen.
__________________
BenJ