Los bericht bekijken
  #8  
Oud 6 november 2009, 12:29
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Als de klant er niet is als de monteur komt worden er 35,- voorrijkosten gerekend. Komt dit doordat er een monteur is ingepland zonder dat de klant dit weet, dan worden die kosten gewoon vergoed, evenals de kosten van het bellen naar de klantenservice.
Als een klant een monteursafspraak vergeet, kost het de klant dus geld. Maar als Ziggo een monteursafspraak vergeet, kost het hen ook geld. De klant moet namelijk weer terugbellen (wat Ziggo meer kost dan die 0,10 per minuut), gemaakte belkosten moeten vergoed worden, er moet een nieuwe monteur aangestuurd worden etc.
dat is nu precies het punt, eerst betalen om dan weer gecompenseerd te moeten worden.
kost veel tijd, werk, en dus ook geld.

maar je gaat voorbij aan mijn punt van het 2x een halve dag vrij moeten nemen als de monteur niet op komt dagen, die ene halve dag... kan ik die aan ZIGGO in rekening brengen ? nee...

als een klant vergeet thuis te blijven word er af gerekent, maar als de monteur niet komt opdagen is het " jammer dan" en moet je maar een nieuwe afspraak maken...

het is wel erg veel 1 richtingsverkeer daar bij ZIGGO, eerst ZIGGO en dan is de klant pas belangrijk, zo voel ik het tenminste.