Los bericht bekijken
  #481  
Oud 6 november 2009, 00:22
Armageddonx7's schermafbeelding
Armageddonx7 Armageddonx7 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2009
Locatie: @home
DTV: 56PFL9954H/12 DVDR3595H
Berichten: 3
Standaard

Hoi Wendy,

De CI+ steekt 4,5cm uit de kast maar de tv is weer drie cm breder dan de card uitsteekt. Maar het is niet de zien als je tv kijkt. Ook merk ik geen verstoring van de Ambilight.
Bij een kijkhoek van meer dan 45graden komt er schaduw van de card in de ambilight. Dan verliest het scherm ook aan kleur.

Mijn kijkpositie is ongeveer 3,5meter recht voor het scherm. Wil ik de card of schaduw in de Ambilight zien moet ik ongeveer 2 meter naar links.

Tijdens het schrijven zit ik overhaulin' op Discovery HD te kijken. Ik zie nu niet een bumber of andere delen van een auto maar ik zie dus echt het materiaal en de conditie van de bumber. De uitlaatbochten zijn gelast, niet alleen de kleur maar zelfs de soort las is te herkennen. Chroom is niet wit, chroom is echt chroom. De tattoo's van de Teutels (Orange County Choppers) zijn te "lezen" net als andere details. De Teutels waren "vandaag" in Australie en ze gingen duiken bij The Great Barrier Reef, gewoon fantastisch om die gekleurde vissen in de huiskamer te zien. De wegwerp camera's bevatten lucht en zelfs dat werd zilver-achtig en realistisch weergegeven.

Genoeg reclame
Ben je filmliefhebber, kopen de tv.
Wil je detail, ga voor digitaal en het liefst HD.

btw je ziet ook dingen die je niet wil zien. Snotjes, puistjes en stoppels
Startroopers ziet er nu nep uit omdat de tv het akelig goed weergeeft (Film1 HD)

Groetjes,
Marco.