Discussie: Mededeling: Verbod op Downloaden van films?
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 5 november 2009, 11:33
prodix's schermafbeelding
prodix prodix is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Veenhuizen (Dr) @Home| (oud) Ziggo
Ziggo Internet: AI1 Extra + TV Extra / Ubee (wachtend op alternatief)
DTV: EU40B6000 met Neotion / EU37Fxxx met Smit / Humax 5300C / Anysee / iR-FOX
Berichten: 835
Standaard

Je hebt zeker een punt ermee te pakken..
Ik kan mij de tijd nog heugen dat "we" aan het downloaden waren van z.g.n. BBS'en (good old dos) en hier waren de regels al eens erg lastig.

Heden te dage is het hier en daar niet veel beter.. een aantal jaar terug was FTP een hot issue met hun ratio's die wel nu vaak weer terug vinden in p2p (torrent) (niet vergeten Napster)

Heb al jaren zelf een ftp server draaien met mooie goodies voor sommigen (software) maar ik heb het nooit vrij gegeven en zal dit ook niet doen.. als ik het nodig vind dat jij dit nodig hebt maak ik een account aan waar je lekker kan downloaden, uploaden kan ook maar dat gaat in een secure map (begrijpelijk) en zonder resticties what so ever.
Dus je kan ze dan om maar met jou te spreken gewoon op te halen zonder gezeur en hoef je het niet op ***** plaatsen te steken.
Maar ja.. dit zie je niet veel meer bij "diensten" op het web.

Maar qua films ben ik meer dan 110% met je eens.. kijk is na een dag op ftd.. 20x hetzelde is niks soms, en i.d.d. zelfde source..
Is wel eens vervelend om al tegen 10x hetzelfde aan te kijken.

Maar waar het mij in eerste instantie om ging is het feit met dat prive p2p. waar een wil is, is een weg. Er is altijd wel een oplossing te vinden
__________________
Off al the things i've lost, i miss my mind the most!