Los bericht bekijken
  #8  
Oud 4 november 2009, 20:37
tijgetje57's schermafbeelding
tijgetje57 tijgetje57 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
Berichten: 9
Standaard

Kijk daar wil ik wel even op reageren.

Ik scheld niemand de huid vol en dat zal ikzelf ook niet doen.

Maar wel kan je laten blijken hoe jij je eigen voelt op dat moment omdat jouw probleem nog steeds niet is opgelost.

Het steeds gebruiken van is omdat ik niet wil vloeken of schelden. Maar is meer een expressie van hoe ik er tot op heden over denk. Maar actief een gesprek aangaan is er zeker wel bij. Maar op een gegeven moment heb je al uren helpdesk achter de rug, telefoonrekening die je de oren uitkomt. En nog is het niet opgelost......

Maar vandaag was er in ene een mailtje:Geachte heer/mevrouw,

Zoals wij u eerder per e-mail hebben laten weten, zijn wij druk bezig om alle klachten die via Radar bij ons zijn binnengekomen op te lossen.

Alle klachten zijn in behandeling genomen en inmiddels is
een meerderheidvan de klachten opgelost.
Ondanks meerdere bel- en mailpogingen hebben wij sommige van u helaas nog niet direct kunnen bereiken. Daarom proberen wij het graag nog een keer.
Wanneer schikt het u? Wij willen namelijk graagsamen met u een oplossing vinden voor uw klacht op een tijdstip dat u schikt. Neemt u daarom contact op met telefoonnummer bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur op woensdag 4 en donderdag 5 november. Wij maken dan graag een afspraak met u om de klacht op te lossen wanneer het u uitkomt. Houd alstublieft uw klantgegevens bij de hand zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Bent u niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen, dan kunt u gebruik maken van de extra openingstijden van onze klantenbalies.

Met vriendelijke groet,


Directeur Klantenservice
Martine Ferment
Laatst gewijzigd door tijgetje57; 4 november 2009 om 20:47