Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1089  
Oud 4 november 2009, 14:46
Ridder's schermafbeelding
Ridder Ridder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: Maasland/Caiway
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 17
Standaard

Ik heb de 5050 nu ongeveer een week en hij bevalt me tot nu toe goed, maar ik heb er tot nu toe slechts 3 opnamen mee gemaakt en 1 daarvan is mislukt.....maar dat kan ook komen door de insteller....ik moest via telefoon mijn vrouw instrueren om F1 op te nemen terwijl ik op werk zat en ik ook erg weinig ervaring heb met timer instellen.....

Waar ik me mateloos aan erger is dat (nog?) niet dimbare display....als ze nieuwe updates zo zeer uitvoerig testen, hadden ze daar ook wel wat aan kunnen doen bij de allereerste testen.
En dat terwijl 57% van het Humax personeel bij R&D zit.
Je zou bijna denken dat er niet echt efficient gewerkt wordt bij Humax.

Ik zit bij Caiway en zal eens navragen hoe het met updates zit voor mij....dat Ziggo ze afkeurt wil niet zeggen dat Caiway ze afkeurt.

Bij Caiway zijn alle kanalen in het standaardpakket (incl. NED 1,2 en 3 in HD) overigens niet gecodeerd en dus zonder kaartje te ontvangen. Voor de extra pakketten heb je wel een smartcard nodig.
Mijn ouders hebben pas een Panasonic plasma aangeschaft (de V10) met ingebouwde DVB-C decoder en zij hebben niets nodig: gewoon coax in de TV en digiTV kijken. Waarom Ziggo dit niet doet is mij een raadsel....zal wel iets met pegels te maken hebben.....
Mijn 1 jaar oudere Pana plasma (PX80) heeft geen ingebouwde DVB-C decoder en ik heb extra pakketten en heb dus wel een decoder+smartcard nodig.
Nog geen groene schermen gezien...