Los bericht bekijken
  #44  
Oud 4 november 2009, 12:06
wever's schermafbeelding
wever wever is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 juli 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Alles in een
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Omdat dit voor de medewerker als die een beetje oplet direct zichtbaar in het systeem is, in de vorm van een aparte vermelding.
Geloof me, bij ieder gesprek met de servicedesk over mijn blokkade heb ik expliciet gevraagd of de medewerker kon zien of er een blokkade op mijn ip in de mailserver stond. Niet één keer, maar zeker 5 keer !!

Blijkbaar werkt het systeem dus niet zo goed..... ik kan me ook niet voorstellen dat 5 verschillende medewerkers allemaal over die melding heen kijken als er expliciet naar gevraagd wordt.

Als de medewerker me de eerste keer gelijk een telnet had laten doen naar verschillende mailservers, was het probleem binnen twee minuten opgelost geweest !! Dan was ik superblij geweest..... grrrr..getver...wordt nu er nu weer boos om....hopelijk wordt mijn klacht eens een keer in behandeling genomen.

Wel wil ik nog vermelden dat ik ook medewerkers aan de lijn heb gehad die echt met me te doen hadden en zoveel mogelijk dingen wilden proberen/ uit te sluiten. Tis dus niet zo dat elke medewerker daar uit zijn neus zit te eten en alleen maar op z'n loonstrookje zit te wachten. Maar dat zijn wel de boosdoeners die een aantal klanten met een ontevreden gevoel achterlaten

Hopelijk nemen ze mijn tip ter harte zodat 't voor de toekomst beter gaat.