Discussie: Klacht: Sony 40W4000 alle zenders kwijt
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 3 november 2009, 23:44
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Het is me al eens een paar maal eerder overkomen dat mijn TV spontaan al zijn digitale zenders kwijt is en ik de boel opnieuw moet laten scannen.

Vanmiddag nog het vragenuurtje zitten kijken, nu een paar uur later wil mijn vrouw verkeerszondaars kijken (lekker makkelijk NL1HD zonder decoder) en vergeet het maar, alle kanalen weg.

Wat ik vanmiddag zag, dat TT888 automatisch in stond, wat ik reeds elders meldde. Waar ik nu eerst benieuwd naar ben of dat nu nog zo is. Stel dat het inmiddels is gerepareerd en de Sony zich verslikt tgv. van een evt. wijziging in de situatie.

De auto-updates van mijn TV staan uit. Eerder heb ik al gespeeld met deze instelling, maar dit fenomeen deed zich ook voor met die update functie ingeschakeld.

Ik krijg zolangzamerhand een flinke sik van al die apparatuur die regelmatig opnieuw moet worden ingesteld om te kunnen blijven gebruiken (modem, decoder en nu ook de TV), het gaat aardig de Microsoft kant op.
Ik betwijfel - evenals kennelijk ArChie - heel sterk dat je de automatische service updates ook daadwerkelijk uit had staan. Ik heb nu zelf een jaar een Sony KDL32W4000 in gebruik met Ziggo, en ik ben echt nog nooit iets 'kwijtgeraakt'.

Wat je verder bedoelt met het automatisch aan staan van teletekst pagina 888 (ondertiteling?) is mij ook niet duidelijk. Er zit geen functie in de Sony om teletekst automatisch in te schakelen. Wel is het mogelijk dat automatisch DVB ondertiteling wordt getoond, afhankelijk van de gemaakte instellingen. Als er bij jou ongewenste ondertiteling wordt getoond bij bijvoorbeeld NLD 1 HD, dan heb je ook daar iets niet goed staan met de instellingen. Nogmaals: ik heb hier in een jaar tijd nog nooit ongewenste DVB ondertiteling gezien op mijn toestel.