Los bericht bekijken
  #14  
Oud 3 november 2009, 21:55
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door STV Bekijk bericht
Homecast is zeker geen kleine jongen: zij zijn in Zuid-Korea beursgenoteerd en op settopboxgebied één van de wereldmarktleiders. In Nederland is Homecast nog met name bekend van de satelliet. Met de komst van deze HD-ontvanger en met de ontwikkeling van toekomstige kabelproducten verwachten wij dat de bekendheid van Homecast in Nederland alsmaar groter wordt. Vergeet niet dat in 2005 de meeste mensen Humax ook niet kenden....

De Homecast HD Colorado is kwalitatief een zeer goede digitale HD-ontvanger (die zich zeker kan meten aan Samsung en Humax) voor een relatief scherpe prijs. Een winkeladviesprijs zegt niets over de uiteindelijke prijs zoals die bijvoorbeeld in webwinkels wordt gehanteerd.

Over smaak valt niet te twisten. Ik kan je alleen maar aanraden om straks de ontvanger eens in het echt te bewonderen in de winkel....
Mijn Samsung DCB-360R heeft dan toch de geest gegeven.
Nadat hij de afgelopen 1,5 jaar tweemaal (aan huis) door Samsung is gerepareerd, heb ik de afgelopen maand 2 vastlopers gehad welke nog vielen op te lossen door het apparaat spanningsloos te maken.
Zondagavond de 3e vastloper. Er is nu geen beweging meer in te krijgen dus het kreng gaat nu echt de 'kliko' in.
Ik heb het helemaal gehad met die troep van Samsung.

Nu lijkt jullie decoder mij wel interessant maar evengoed heb ik zo mijn twijfels.
Zijn de firmware issue's (icm Ziggo) bij grote firma's als Samsung en Humax al niet bepaald een feest, hoe is de ondersteuning door Homecast?

Uit marketing-oogpunt moet je natuurlijk roepen dat die fantatisch is maar als ik samen met nog 35 gebruikers in Nederland problemen ondervind, zal Homecast dan net zo intensief spitten om mij tevreden te houden als Samsung dat moet voor een paar honderduizend klanten?

Twijfel en nog eens twijfel. Haal me over de streep zou ik zeggen.
__________________
Mvg. Eric