Los bericht bekijken
  #25  
Oud 3 november 2009, 21:48
Ziggogrootstefan's schermafbeelding
Ziggogrootstefan Ziggogrootstefan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: capelle aan den ijssel
Berichten: 15
Standaard

Nou, bij mij is het probleem hetzelfde.

Het moeilijkste in mijn geval is dat CAM-module dat perfect in de winkel doet, bij alle Sony toestellen (behalve mijn model - die hebben ze niet binnen staan) en ook bij die van Philips, maar niet bij mij thuis in Sony 40z5500.

En, uiteraard, de verkoper van het module wijst met een gebaar van een gochelaar naar deze toestellen en zegt: "Ziet u meneer, het module werkt!"

In de zaak, waar ik de TV heb gekocht, hebben ze geen Ziggo kabel. Vreemd genoeg in al hun toestellen doet het CAM-module niet! Zij zeggen dus tegen mij: "Ziet u meneer, het ligt aan het module!"

En de klantenservice van Ziggo is heel eenvoudig in heer reactie: "U moet bij de leverancier van de televisie of van het CAM-module zijn, meneer, wij sturen geen monteur naar u."

En ik heb inmiddels een maand geen HD-TV.

Gelukkig kon ik nog een losse ontvanger van iemand lenen. Maar het probleem is nooit opgelost en mijn HD televisie met een ingebouwde CAM-module (uiteraard, om maar één afstandbediening en géén aparte kastjes te hebben) laat nog steeds geen HD beeld zien. En ik moet natuurlijk die losse ontvanger terug brengen. Dan zit ik absoluut zonder TV. Balen!

Hoe kan ik de CAM leverancier overtuigen om een het module om te ruilen weet ik nu helemaal niet.