Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1085  
Oud 3 november 2009, 21:14
Barlin's schermafbeelding
Barlin Barlin is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juli 2009
Locatie: Amstelveen Casema
DTV: Humax 5050C
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bierbeer Bekijk bericht
Het blijft uiteraard schandalig dat ziggo een gecertificeerde decoder op de markt zet met diverse kleine bugs. En dat het veel te lang duurt voordat er een firmware update is. De prioriteit is bij Humax waarschijnlijk extreem laag, dit kan duiden op verkeerde tot niet gemaakte afspraken met ziggo over het eventueel oplossen van bugs.........
Nou ja schandalig. Humax heeft blijkbaar gewerkt aan een update maar die is nog niet beschikbaar omndat ie door Ziggo is afgetest. Gelukkig maar dat er goed wordt getest. Dus maar even geduld..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bierbeer Bekijk bericht
Tevens een schandalige opmerking ivm de wishes dat humax deze in overweging neemt in een volgend product. We hadden de HD 5000C en de 9200C. De 5050 is hier kruisbestuiving van. Ofwel humax had van beide decoders alle functies mee kunnen nemen en een super product op de markt kunnen zetten. Maar goed commercieel gezien is dit uiteraard een verkeerde richting (niet in mijn ogen maar ik kan geen manager worden dan ook). Laat er diverse functies uit zodat je later een iets wat beter product op de markt kan zetten is veel gunstiger voor de $$$$ tekens op de grote managers hun bankrekening.
Je koopt zo'n ding "as is" met de embedded software "as is". Nieuwe releases zullen over het algemeen alleen bugs oplossen en wellicht hebben we nu last van de nieuwe functionaliteit die gebouwd is en niet goed werkt.

Als je wilt dat er heel veel ontwikkeld wordt moet je een "Open" decoder kopen zoals de dreambox voor 1000 Euro en dan kun je naar harte lust images wisselen en proberen. Ben juist blij dat de Humax gunstig geprijst is *3x minder dan de D8K en zodra er een nieuwe komt koop ik die en schuif ik de 5050 door naar de slaapkamer of zo.