Los bericht bekijken
  #259  
Oud 3 november 2009, 20:29
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

(ik=nieuwe klant ) hier ook een probleem met activeren. Zodra ik mijn activatiecode en wachtwoord heb ingevoerd, krijg ik de melding dat deze gegevens onjuist zijn.

Blijkt een fout in het systeem van ziggo te zijn. Mijn order is blijven hangen waardoor deze niet automatisch van stap 4 door naar stap 5 is gegaan. Nu moet ik wachten totdat deze manueel is omgezet. Alleen kan hier een aantal dagen overheen gaan. Werkelijk waar een gigantisch staaltje van onkunde daar bij ziggo.

Ik moet wel zeggen dat ik na zo'n 20x bellen met de helpdesk, eindelijk iemand aan de telefoon heb gekregen die mij begreep en dus mij ook wou helpen. Deze persoon heeft geprobeerd het probleem van mij wat eerder door te drukken bij de TD van ziggo. Uit het telefoongesprek met deze jongen blijkt wel dat de helpdesk eigenlijk echt ontzettend weinig voor je kan doen. Zodra je vraag of probleem afwijkt van de standaardprocedure schakelen zij direct hun klantenservice in welke hen weer voorziet van de nodige informatie.

zeer effectief dus...
nu maar afwachten en hopen dat ik mijn modem voor morgenavond kan activeren, anders heb ik ook geen telefoon meer ik internet nu via de zeer zwakke WiFi van mijn buren (uiteraard met toestemming )


meer mensen die bovenstaand probleem hebben gehad? en hoe is het vervolgens opgelost?