Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1082  
Oud 3 november 2009, 19:19
Edwin Pouwel's schermafbeelding
Edwin Pouwel Edwin Pouwel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 juli 2009
Locatie: Zenderen
Ziggo Internet: All in 1
DTV: Humax 5050c
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TeunVR Bekijk bericht
Ze hadden gewoon al heel lang geleden de hoge-prio bugs op moeten lossen. Er is volgens mij niks op tegen om meerdere updates te doen toch? Los eerst de meest kritische issues op en daarna de rest.
Volgens mij wachten we nu met zn allen al lang genoeg op een nieuwe release.
En waarom moet het toch blijkbaar zo verdomde moeilijk zijn om een fatsoenlijke decoder te bouwen? Hoe moeilijk kan het zijn?
En waarom moeten die firmware-updates via Ziggo? Kan toch gewoon direct vanaf Humax komen of niet? Net zoals bij tientallen andere devices hier in huis. Daar is toch de DVB-standaard voor uitgevonden. Ik krijg nieuwe firmware voor mn iPhone toch ook niet via T-Mobile. Maar nee, Ziggo wil alles op zn eigen manier doen. En dat duurt nou eenmaal wat langer.
Tijd dat daar eens ingegrepen wordt, iets met vrije markt enzo.
Ik wil gewoon een DVB-C DreamBox of wat dan ook kunnen kopen die wel kan werken op de Ziggo kabel in plaats van die meuk die ze nu verkopen.
Maar dat kan niet bij Ziggo, mag volgens hen niet van de content providers. Dat hele CI+geneuzel. Beetje vreemd dat zij de eerste partij op aarde zijn die hier tegenaan lopen, toch? Onzinverhaal dus.
En ze zullen ook wel bang zijn voor cardsharing enz. Daar zit dan wel weer wat in, maar of dat nou zo populair is. Valt vast wel mee.
Zo, dat moest ik even kwijt. Sorry
Ik moet zeggen dat je wel een punt hebt.
Mijn ouders nemen steeds 'Het kleine huís' op en zetten dan de ontvanger uit. Als je hem daarna weer aanzet om bijvoorbeeld het 18:00 uur nieuws te kijken dan heb je steevast een groen beeld wat je niet meer weg krijgt. Ja ik weet dat er allerlei trukjes zijn maar dit slaat echt nergens op. Vindt het trouwens ook onbegrijpelijk van Ziggo dat ze dit accepteren. Een bug fix, en ik spreek uit ervaring, hoeft echt niet zo lang te duren als je eerste de ergste bugs oplost en dit groen probleem is wel een van de ergste bugs. Vindt het erg jammer, want verder is het een goede ontvanger.

Ed