Los bericht bekijken
  #1  
Oud 3 november 2009, 11:50
DigitP's schermafbeelding
DigitP DigitP is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: Belfeld
DTV: CISCO
Berichten: 3
Standaard ITV volgens medewerker Ziggo in de "kinderschoenen"

Beste Forum lezers,

Na ongeveer 6 maanden nu de dienst te hebben (was er vanaf het begin bij) begint bij mij de maat vol te lopen. sinds het begin af aan problemen.
Ik heb alles netjes bijgehouden ik ik vier vandaag mijn exact 3 maanden zonder ITV dienst van de 6 maanden dat ik het heb. Van problemen dat de smartcard bij hun niet in het systeem zat tot netwerk problemen, tot maar een richtingverkeer (dus wel dingen kunnen zien maar niet kunnen afspelen de befaamde play knop). Vanochtend nogmaals gebeld omdat ik inmiddels al dagen weer geen ITV had. volgens de helpdesk medewerker staat het in de "kinderschoenen" dus mijn antwoord moet ik daar voor dan betalen ? antwoord medewerker, mijnheer dan moet u een klacht indienen. dus nadat ik van hem het antwoord kreeg dat hun netwerkdienst binnen 5 DAGEN mijn probleem oplost vroeg ik hem dus, dan verbindt me maar door naar de klachten afdeling dan. antwoord mijnheer we hebben geen afdeling die u hiervoor te woord kan staan, en ik moest het maar via internet doen.

* ik weet dus nu nog steeds niet wanneer mijn klacht opgelost is, want niemand die mij iets laat weten. (zal waarschijnlijk zelf wel weer de boel moeten resetten naar fabrieksinstellingen zoals altijd)
* betaal veel geld voor een dienst die volgens hun in de kinderschoenen staat.
* heb minimaal 8x gebeld in 6 maanden a minimaal 10 min a 0.10ct p/m + de kosten van mobiele telefoon kwijt.

hun slogan zou veranderd moeten worden ITV wanneer ZIGGO het wil !
Ik wil van hun dienst af, ik heb maar noodgedwongen het klachten formulier ingedient via de ziggo site. dus ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.