Discussie: UPC reclame?
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 3 november 2009, 10:55
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Ziggo heeft geen invloed op het reclamebeleid van welke zender dan ook en kan dus geen reclames van een concurrent vervangen door eigen reclames. Zie zo vaak UPC reclames voorbij komen en negeer dat altijd, net zoals alle andere commercials.
Eh, @Isis, voordat je zo stellig iets beweerd zou ik toch eens eerst verifiëren of er een kern van waarheid in de post ziet voor je de pavlov reactie geeft dat het niet aan Ziggo ligt

Zoals anderen al aangeven is het al heel lang gebruikelijk dat de kabelaars de eigen reclames over de reclame van de andere kabelaar plakken. In ieder geval bij digitale TV, analoog weet ik niet.
Is ook niets sneaky aan, is gewoon afgesproken tussen de kabelaars. UPC heeft er immers toch niets aan dat de reclame in Ziggo gebied te zien is.

En inderdaad is dit vaak genoeg goed te zien omdat het er overheen plakken net niet helemaal lukt. Zie je nog net de UPC lotus verschijnen vlak na een Ziggo reclame.
Gebeurd al heel lang en gebeurd door UPC ook met Ziggo reclames weet ik uit de tijd dat ik nog in Rotterdam woonde en UPC klant was en het vaak genoeg andersom zag (UPC reclame afgelopen en nog een glimp van destijds een Casema reclame).

Inderdaad dus verassend dat ze kennelijk die ene op RTL5 gemist hebben.