Los bericht bekijken
  #12  
Oud 3 november 2009, 06:55
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht

1. Administratieve chaos, vooral als de digitale signaallevering dan weer wel via de aanbieder blijft lopen die het netwerk exploiteert.

Zou in deze tijd van computers geen probleem mogen zijn. Maar goed, de administratie is nu al een chaos en dat zal niet veranderen.Citaat:

2. Op elkaar afschuiven van verantwoordelijkheden bij bijvoorbeeld storingsmeldingen, die dus minder goed of helemaal niet meer opgelost zullen worden.

Onzin, je hebt een contract met je leverancier. Die is verantwoordelijk, afschuiven is niet mogelijk.


Citaat:

3. Frustreren van de technologische innovatie, lees het vrijmaken van ruimte op de kabel voor bijvoorbeeld een verruiming van het aanbod aan HD kanalen, c.q. een verschraling van het huidige aanbod om dan toch maar meer HD kanalen mogelijk te maken.

Dat is geen verandering ten opzichte van de huidige situatie en dus ook geen verslechtering.
Daarnaast is het aanbod nu al schraal. Nederland is te klein voor al die themakanalen en zenders uit god weet waar. Haal eens al die rommel kanalen weg dan is er voldoende ruimte. *Probleem alleen is dat Ziggo voor doorgifte betaald krijgt, en zij deze vorm van inkomsten niet willen missen.


Citaat:

4. Stijgende abonnementstarieven voor digitale televisie, omdat de door de OPTA niet realistisch ingeschatte distributiekosten aan de bestaande digitale abonnees zullen worden doorberekend, en omdat er met het loskoppelen van de aanbieders voor analoge en digitale signalen ook een aparte tariefstructuur zal moeten komen voor digitale en analoge televisie, hetgeen alleen maar ongunstig kan zijn voor de bestaande digitale abonnees.

Er is al een apparte tarief structuur voor analoog en digitaal. Kijk op je rekening en je zal zien dat voor basis digitaal je 0 euro betaald.