Los bericht bekijken
  #18  
Oud 3 november 2009, 01:21
ggoorden's schermafbeelding
ggoorden ggoorden is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2008
Locatie: Voorburg Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus Cisco EPC3925
DTV: Humax iRHD5100c & Smit CI+ cam in Philips 32PFL9604
Berichten: 17
Standaard Eerste resultaat

Vandaag op de 32PFL9604H de nieuwe versie geïnstalleerd.

* Geen teletekst op NED1HD en NED2HD (schijnt aan headend te liggen, dus niet aan de software)

* Als volumebalk aan staat, valt ondertiteling voor een aantal seconden weg (getest op 13th street kanaal). Blijkbaar kan dit nog altijd niet samen. Ondertiteling komt wel terug, maar is best wel irritant.

* Eerder gemelde probleem in versie .65 (zie dit bericht) dat optreedt na het tijdens het opstarten indrukken van NETTV toets op de afstandsbediening is nog steeds in de nieuwe versie aanwezig. Behalve dat NETTV geen verbinding meer kan maken authenticeert de smart card ook niet meer. Dus alleen maar beeld op Ned1HD. De status van de smart card wordt als "D00-4 Card In" weergegeven. Alleen uit- en opnieuw inschakelen verhelpt dit. Achteraf gezien had ik dit ook meegemaakt met de commerciele versie die ik voor .65 had. Heeft mij toen een flinke tijd met de Ziggo helpdesk gekost, zonder dat we toen de oplossing vonden....

* Bij het inschakelen van NETTV hoofdscherm zie ik soms een fractie van een seconde een foutmelding in het scherm zoiets als " Maximum bereikt" De precieze tekst weet ik niet want het gaat erg snel weer weg. Dit was er ook al tijdens de vorige versie.

* Verder wel stabiel en zie nu voor het eerst de Now/Next teksten na het selecteren van een nieuw kanaal.

Als er nieuwe bevindingen zijn zal ik dit melden.

Gerard