Los bericht bekijken
  #349  
Oud 2 november 2009, 23:56
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Complete / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Renatus, aan al je reacties te lezen en van daaruit de conclusie trekkend, vertrouw jij blijkbaar de mooie blauwe (Ubee)ogen van Ziggo. Trek s.v.p. je conclusies niet te vroeg, en oordeel pas op het moment dat het echt een waarde kan brengen. Je oordeel over het Arris modem komt nu nog te vroeg, of weet je nu al 100% zeker dat het Arris modem die 120 niet kan trekken?
Mijn informatie komt uit contacten met Ziggo die aangeven dat de Arris de 120 niet goed zal gaan trekken. Dat is de reden dat in de aangewezen steden waar direct naar de 120Mbit wordt gegaan iedereen een die een Arris opgestuurd heeft gekregen nu een Ubee ter vervanging krijgt/heeft gekregen. (kan je ook op het forum in verschillende berichten terugvinden, en niet alleen in berichten van mij. )

Bij doorvragen aangaande het UseNet probleem met de Ubee heb ook ik gevraagd of er een mogelijkheid was om een Arris modem te krijgen. Dit wordt officieel niet gedaan (wat je ook kan lezen bij diverse posters in het forum) vanwege het feit dat je dan in de nabije toekomst een probleem gaat krijgen met de snelheidsverhogingen.

Dat is geen oordeel van mijn kant, maar de feiten van uit Ziggo. In Amersfoort waar proef wordt gedraaid bij 500 mensen met de 120Mbit gaat Ziggo huisbezoeken afleggen om te zien waar eventuele problemen vandaan komen. Uit de berichten op het forum blijkt ook dat in Amersfoort de 120Mbit nog niet is geactiveerd, reden bij mij niet bekend.

Dus ik trek geen conclusies gebaseerd op natte vinger gissingen of blauwe ogen vertrouwen, maar op informatie die ik uit meerdere bronnen verneem. En ja, voor mij zijn dat betrouwbare bronnen.