Discussie: Klacht: Geen reactie meer van Ziggo
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 2 november 2009, 14:18
MC6809's schermafbeelding
MC6809 MC6809 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 augustus 2009
Locatie: Amersfoort, Casema
Ziggo Internet: ?/Ubee EVM3200
DTV: Samsung
Berichten: 7
Standaard Geen reactie meer van Ziggo

Sinds februari ben ik al bezig mijn abonnement om te zetten naar een alles in een plus pakket. Daarbij is alles misgegaan wat kon misgaan. Het meeste is nu opgelost, maar een ding, en daar ging het uiteindelijk om, heeft men niet aangepast, nl. de internetsnelheid. Er was een heel gediscusieer, hoe die snelheid gemeten werd. Nu ruim een maand geleden kwam men bij Ziggo erachter dat men zelf de snelheid niet had aangepast. Toen bleef het stil. Op mijn e-mails kreeg ik geen reactie meer. Op mijn schriftelijke klacht heb ik niets gehoord.

Het enige dat ik een maand geleden te horen kreeg was dat de omzetting werd doorgestuurd naar een andere afdeling. Sorry dat u zo lang moet wachten vanaf februari. De internetsnelheid wordt binnen enkele dagen aangepast.
Niet zo'n moeilijke ingreep lijkt mij, want het is geen technisch probleem van signaalkwaliteit of iets dergelijks. Ondertussen betaal ik al vanaf mei voor een hogere internetsnelheid en ben ik veel geld kwijt aan het bellen naar Ziggo. Of zijn er zoveel klachten en problemen binnengekomen, dat dit onder op de stapel is gekomen?