Los bericht bekijken
  #7  
Oud 2 november 2009, 13:35
rbouwm's schermafbeelding
rbouwm rbouwm is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hweerman Bekijk bericht
Ik las dat etthome nu op achterstand staat t.o.v. ziggo eurodocsis kabelmodems. Dat is niet het geval; in Boxmeer zijn nog steeds 100Mbps etthome aansluitingen leverbaar (met op dit moment 40Mbps bandbreedte), en er zijn al enkele jaren mensen in boxmeer die zo'n aansluiting genomen hebben. Het probleem is dat Ziggo niet twee verschillende infrastructuren kan en wil beheren (te duur), en daarom besloten heeft om te standaardiseren op kabelmodems/eurodocsis en etthome zal uitfaseren.

Dit klopt wel , alleen moest er voor die 100mbit verbinding 250 euro installatiekosten worden betaald en is er maar een handjevol mensen in de hele gemeente die zo'n verbinding heeft (volgens mij zijn het er 7). Als ik me niet vergis, kan deze nu ook niet meer worden aangevraagd.
In de vergaderingen met Ziggo (projectleiders migratie en renovatie Boxmeer) heeft Ziggo zelf aangeven dat Boxmeer nu achterloopt, omdat de snelheden en prijzen zeker niet in verhouding zijn tot de reguliere abonnementen (voorbeeld: 47.95 voor een 10mbit verbinding) en er geen alles in 1 mogelijk is voor etth klanten.
We willen ook niet zeggen dat etth de slechtere technologie is, in tegendeel, maar zoals u al zegt is door bedrijfseconomishce redenen besloten om het netwerk om te bouwen.
MVG
Ronald Bouwmans

Laatst gewijzigd door rbouwm; 2 november 2009 om 13:55