Discussie: verrassingszenders
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 november 2009, 07:25
verwp01's schermafbeelding
verwp01 verwp01 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2008
Locatie: Groningen/@Home
Ziggo Internet: Connect & Play Complete/Cisco EPC3925/Netgear Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router (R7000)
DTV: Horizonbox / Humax IhDR 5200C
Berichten: 313
Standaard verrassingszenders

Dit kreeg ik gisteren via de mail.

U krijgt 5 nieuwe Verrassingszenders!
Geachte abonnee,

Heeft u de afgelopen drie maanden ook zo genoten van de Verrassingszenders? Van de documentaires op Discovery World en de series op SciFI Channel? Van de grootste hits op SLAM!TV en de kunst en cultuur op Cultura 24 en Sterren 24?

Oude Verrassingszenders behouden
Per 2 november krijgt u vijf nieuwe Verrassingszenders, zoals afgesproken weer voor drie maanden. Wilt u de oude Verrassingszenders niet kwijt? Bestel dan een van onze Keuzepakketten voor € 3,95 per maand.
Bijvoorbeeld SLAMTV! en Sterren 24 (Keuzepakket Muziek), SCIFI (Keuzepakket Film & Entertainment), Cultura 24 (Digitaal Totaal) en Discovery World (Keuzepakket Kennis & Nieuws).
Een keuzepakket kost € 3,95, twee keuzepakketten kosten € 6,95. Neemt u meer dan twee keuzepakketten, dan krijgt u voor € 9,95 alle keuzepakketten plus de zenders in het Digitaal Totaal pakket.
Behoud uw Verrassingszenders: bestel Digitaal Totaal.
Vijf nieuwe Verrassingszenders
Voor de periode van 2 november t/m 3 februari verwennen we u graag weer met vijf nieuwe Verrassingszenders, een cadeautje uit de betaalde pakketten. Laat u eens verrassen door:

Eredivisie Live

Het Voetbalkanaal voor de ware voetballiefhebbers met alle live Eredivisie wedstrijden. Maar ook de UEFA Europa League, KNVB bekervoetbal, Club TV, Jong oranje en dagelijks nieuws. U kijkt gratis naar het hoofdkanaal 421. Wilt u alle vier de kanalen van Eredivisie Live ontvangen? Bestel nu 10 weken voor EUR 5.

Discovery Science

Discovery Science is wereldwijd de grootste televisie-zender op het gebied van populaire wetenschap, techniek en milieu. De zender laat zien hoe wetenschappelijke doorbraken over 'groen' handelen het dagelijkse leven beinvloeden. Kanaal 201.Baby TV

BabyTV heeft het beste voor met de kleinsten. Programma's speciaal gemaakt voor baby's en peuters waarmee ze spelenderwijs hun leervermogen ontwikkelen. Kanaal 306.

Cultura 24

De kunst- en cultuurzender met 24 uur per dag film, dans, muziek en alle andere kunstvormen. Elke avond zendt Cultura 24 een themablok uit over een actueel onderwerp. Kanaal 212.


Spirit 24

Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke televisiezender van Nederland. Een veelkleurig themakanaal waarop u 24 uur per dag, 7 dagen per week geniet van inspirerende programma's over religie en spiritualiteit. Kanaal 211.


Wij wensen u veel kijkplezier met de nieuwe Verrassingszenders!
Met vriendelijke groet,

Ziggo


Als ik dit goed lees klopt het dan dat wij eredivisie live weer een tijdje ( 3 maaand ) gratis kunnen kijken?
Alleen voor alle eredivisie live kanalen betalen wij dan die 5 euro voor 10 week.
Heel veel mensen werden afgelopen weken gebeld onder ander mijn persoontje omtrend die actie.

mvgr Paul
__________________
vertel vertel! niet te snel we schrijven mee!!!