Los bericht bekijken
  #132  
Oud 31 oktober 2009, 12:39
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maestro Bekijk bericht
Heb Cisco (als tester) sinds eind vorig jaar, en vind Cisco nog steeds de moeite waard (als HD decoder en PVR). Heb via "Alles-in-1" zelfs een 2e Cisco gekocht (99EUR, incl. smartcard en compleet iTV installatie-pakket). Alleen aan onderdelen al een koopje. Mogelijk verschil in stabiliteit binnen Ziggo netwerk (ex-Casema regio Breda). Ben nl. de laatste weken continu films van Film1 (via EPG) aan het programmeren/opnemen/bekijken zonder noemenswaardige problemen. Ben ik dan een uitzonder(l)ing?

PS: weleens "Geen signaal" en iTV-netwerk werkt niet altijd 100% optimaal, maar waar wel? UPC/KPN? Denk van niet; wat van collega's daar over hoor (qua kwaliteit/klantenservice) is Ziggo niet zoveel slechter.
Ik herken mij in bovenstaande (ook ex-Casema Breda) Wel 1 Csico, want zo goed is-ie ook weer niet. Dat "Geen signaal" vooral bij de reg. omroepen maar soms ook bij alle kanalen buiten de basiszenders vind ik onacceptabel. Het programmeren/opnemen via EPG gaat hier ook probleemloos, net asls ITV. Dat is dan sinds ik mijn antennekabel zoveel mogelijk weg van andere (stroom)kabels houd.

En ik krijg gelukkig een nieuwe afstandsbediening van Ziggo want die vertoont wel kuren als je hem ook voor TV gebruikt.