Los bericht bekijken
  #1  
Oud 31 oktober 2009, 11:56
Dynamic83's schermafbeelding
Dynamic83 Dynamic83 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 september 2009
Locatie: Hoensbroek
Berichten: 17
Standaard Kosten installatie alles in een pakket door monteur

Graag zou ik willen weten wat ik met onderstaande klacht moet doen.

In juli ben ik verhuist, toen ik mijn verhuizing door gaf aan ziggo werd mij verteld dat als ik mijn pakket (internet z3 + standaard tv) zou veranderen in een alles in een pakket dat ik dan geen verhuiskosten hoefde te betalen. Aangezien ik dan maar een paar cent per maand meer hoefde te betalen, en daardoor telefonie en sneller internet kreeg heb ik dit gedaan.

Er werd mij toen verteld dat ik er een gratis installatie van een monteur bij kreeg, heb tot 3x toe aangegeven dat ik dat niet echt nodig vond omdat het me zelf ook wel lukte. Er werd me toen verteld dat als ik een monteur nam het pakket (nieuw modem enz) op tijd in huis zou hebben, en als ik het zelf zou doen ik wel eens een paar weken langer kon wachten. Nou als het dan toch gratis is dan laat maar een monteur komen.

Vervolgens is er vanalles fout gelopen, en heb ik sinds dien geen facturen meer ontvangen (dit heb ik meerdere malen aangegeven). Tot gister.. Toen kreeg ik eindelijk de factuur binnen. En hier op staan installatie kosten : 99,95 vermeld.
Vanmorgen even gebeld met de klantenservice (ik dacht nog dat is een foutje en lossen we wel even op) Maar die vertelde me dat aangezien ik al klant was de actie met gratis monteur niet voor mij geldt... Vrouw proberen uit te leggen dat het me toch echt 3 x verteld is dat het wel degelijk gratis was, maar ze bleef erbij. Haar antwoord: Ik vind het heel vervelend voor u, maar dit is hoe het er voor staat. Meer kunnen we niet voor u doen.

Geen flauw idee wat ik nu moet doen.. Slaat toch nergen op dat ik nu alsnog 100 euro moet gaan betalen? Monteur is amper 5 minuten binnen geweest.

Iemand hier ervaring of tips mee?

Dynamic