Los bericht bekijken
  #8  
Oud 30 oktober 2009, 23:18
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Het vastlopen van de Sony TV's op sommige kanalen is volgens mij nu opgelost. In deze TS zitten o.a. RTL Lounge, BBC World, euronews en CNBC.


Oorzaak zat in "tabellen" in de transportstroom van deze zenders waar de Sony TV niet goed tegen kon. De vraag of het nu aan Sony of Ziggo of ligt is dus moeilijk te beantwoorden en heeft ook geen nut. Het gaat erom dat de problemen opgelost zijn. In iedergeval bedankt voor het melden en sorry voor de overlast.
Vooropgesteld dat het meer dan prettig is dat jullie via deze weg luisteren naar je klanten en adequate acties ondernemen, is de vraag of het aan Sony of Ziggo ligt natuurlijk bijzonder interessant. Bijvoorbeeld ook bij andere zaken die aan het licht komen bij deze nieuwe manier van televisie kijken. Er kan immers nog zo goed getest zijn maar zoals de recente problemen met de Internetsnelheidsverhoging hebben aangetoond, begint de echte test pas buiten het lab... Ik wens Ziggo in ieder geval een constructieve voortzetting van de relatie met Sony toe ;-)