Los bericht bekijken
  #5  
Oud 30 oktober 2009, 15:09
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Exclamation Vastlopen op sommige kanalen opgelost

Citaat:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diffuser
Ik heb een 40Z5500 met firmware 1.570 en heb hetzelfde probleem, tv liep vast (geen beeld meer en geen enkele knop op afstandsbediening werkt meer behalve de POWER-knop) op kanaal 150 - RTL Lounge. Stroom er 5 minuten af gehaald en toen deed alles het weer, totdat ik bij kanaal 501 - BBC World News kwam en weer hetzelfde gebeurde.

Ik heb de ziggo-cam met smartcard vandaag pas aangesloten en zit dus nog in de previewperiode.

Weet niet of dit iets met Ziggo of met Sony te maken heeft?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diffuser
Gisteren nog een paar keer het hierboven genoemde probleem gehad op in totaal 7 zenders. Ben er inmiddels achter dat al deze zenders zich in Transport Stream 12 bevinden (Frequentie 388,000 in mijn gebied).

Ligt dit aan de data die Ziggo over deze Transport Stream verstuurd (zie namelijk dat jema ook in het home gebied woont), of aan de huidige firmware van de Sony?
Het vastlopen van de Sony TV's op sommige kanalen is volgens mij nu opgelost. In deze TS zitten o.a. RTL Lounge, BBC World, euronews en CNBC.


Oorzaak zat in "tabellen" in de transportstroom van deze zenders waar de Sony TV niet goed tegen kon. De vraag of het nu aan Sony of Ziggo of ligt is dus moeilijk te beantwoorden en heeft ook geen nut. Het gaat erom dat de problemen opgelost zijn. In iedergeval bedankt voor het melden en sorry voor de overlast.

Laatst gewijzigd door TVdigitaal; 30 oktober 2009 om 15:31 Reden: opgelost!