Los bericht bekijken
  #2  
Oud 30 oktober 2009, 10:42
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EelcoV Bekijk bericht
En waarom levert Ziggo een afdekplaatje mee voor een 1-gats aansluitdoos maar geen chassisdeel? Als je zo'n wcd al hebt dan heb je toch ook een afdekplaat???
Ik dacht dat dit een speciaal afdekplaatje is waar dan het filter/splitter voor internet op vastklikt. Op een standaard afdekplaatje zit dat niet en zou het internet-filter er makkelijker uit kunnen schieten.

Het "oude" AOP kun je inderdaad als WCD gebruiken.

Verder moet je even kijken naar het pakket wat bij de Cisco zit, ik dacht dat daar ook een versterker bij zit. Op die versterker sluit je ook je kabelmodem aan en er gaat 1 van de aansluitingen naar het punt (WCD) waar de Cisco op komt. Beide aansluitingen zijn dan retourgeschikt. In dat geval gebruik je dus niet de losse splitter die je bij je internet-pakket hebt gekregen. Dan krijg je dus:

AOP (je bestaande 1-gats AOP) -->>-- versterker -->>-- Cisco/kabelmodem/andere-tv's en radio's

Je hoeft in dat geval ook niet het plaatje op de AOP te vervangen omdat de splitter er dan niet op komt, maar de versterker

Maar zoals gezegd, check dat even in de handleiding die bij het Cisco pakket zit, want misschien is het tegenwoordig weer anders dan een tijdje terug.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....