Discussie: Vraag: 2 smartcards, 2 adressen
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 29 oktober 2009, 18:42
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Ik vind de extra pakketten ook te duur voor het gebodene dus zou ik ook in mijn familie opzoek kunnen gaan naar nog een aantal gelijkgestemden om de kosten te delen. Maar ik kies er voor om dat niet te doen. In plaats daarvan heb ik dan een mening over het beleid en de prijzen van Ziggo die ik ook uitdraag op forums in de hoop dat er dan iets aan de oorzaak wordt gedaan.
Dan moet je ook niet te hard rijden en bij de politie of politiek gaan aanvoeren en klagen dat de maximale snelheid te laag is,in de hoop dat zij wat aan de maximale snelheid willen doen.

Deze hele discussie gaat offtopic,en ik zeg ook nergens dat de prijs te hoog zou zijn voor het gebodene (hoewel we daar ook een discussie over zouden kunnen voeren) ik kijk gemiddeld 3 uur per avond tv waarvan 2 uur naar de commercielen,ik kijk even het journaal op de gratis Nederland 1 HD en een half uurtje Discovery World.
Hoe aantrekkelijk ze het ook maken,al doen ze er 100 zenders bij,voor de tijd die ik naar de extra zenders kijk is elke prijs feitelijk al te hoog.

Het blijft lood om oud ijzer, jij rijdt te hard en overtreedt daarmee bewust de wet, ik doe aan cardsharing en overtreed daarmee bewust de regels.
Als je zo principieel zou zijn,moet je ook niet harder rijden maar uitdragen dat de maximale snelheid te laag is in de hoop dat de overheid daar iets aan wil doen.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !