Discussie: Vraag: 2 smartcards, 2 adressen
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 29 oktober 2009, 18:00
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Met dat verschil dat je met rijgedrag ongelukken kan veroorzaken of krijgen waardoor onschuldige derden er bij betrokken kunnen raken,dus dat kun je denk ik niet vergelijken.
Maar daar gaat het helemaal niet om. Ik wilde aangeven dat ik ook niet Roomser ben dan de Paus en ook bewust wel eens iets doe wat wettelijk gezien niet mag. Als verzachtende omstandigheden voer ik dan aan dat ik uiteraard alleen te hard waar dat ook echt kan en dan is het nog maar een paar kilometer harder dan 120 km per uur. Dus het is allemaal niet zo erg, maar wettelijk heb ik wel een probleem omdat ik toch een bekeuring kan krijgen voor het vergrijp en die ook zal moeten betalen want al mijn uitvluchten houden geen stand voor de rechter.

Citaat:
Niemand raakt er door gewond,of erger,overlijdt,als ik mijn cardje share.
En ik verzin geen excuus,het is simpel,als ik stop met cardsharen is Ziggo een betalende abonnee kwijt.
Nogmaals het is jouw keus om te sharen en je kan allerlei dingen aandragen waarom het voor Ziggo beter is dat jij je met cardsharing bezig houdt, maar dat maakt het nog niet toelaatbaar. Ik vind de extra pakketten ook te duur voor het gebodene dus zou ik ook in mijn familie opzoek kunnen gaan naar nog een aantal gelijkgestemden om de kosten te delen. Maar ik kies er voor om dat niet te doen. In plaats daarvan heb ik dan een mening over het beleid en de prijzen van Ziggo die ik ook uitdraag op forums in de hoop dat er dan iets aan de oorzaak wordt gedaan.