Discussie: Vraag: 2 smartcards, 2 adressen
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 29 oktober 2009, 17:02
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Mja, het is als je het zo bekijkt wel cardsharing, maar zéker niet zo bedoeld.
Het maakt niet uit hoe je het bekijkt of bedoelt, jij deelt een smartcard die je op jouw naam geregistreerd hebt met iemand anders en dat is cardsharing. Nu ga door de uitbreiding van je pakket ook nog eens een extra betaald abonnement delen met die ander.

Citaat:
Het idee erachter heeft te maken met dat ik de boel bij hun ging aansluiten en instellen en ik dus niet met een aantal zenders geconfronteerd wilde worden tijdens het instellen.....zie je het voor je ? Even de zendervolgorde bij je schoonouders instellen tijdens de proefperiode waarin je alle zenders vrij kunt bekijken....
Vandaar dat ik dat kaartje van hun bij mezelf erin heb gedaan en mijn kaartje aan hun heb gegeven, want daar was de proefperiode al van verlopen......

Tsja, als ik dus nu dat pakket aanschaf hebben zij er ook profijt van.......lastig
Tja, jij geeft jouw smartcard waar vermoedelijk alleen nog maar het basispakket op zit aan de ander en profiteert zelf van hun preview periode. Dan had je die smartcard niet op je eigen naam moeten registeren, maar eerst bij je schoonouders moeten registeren en pas daarna moeten omruilen. Je hebt het jezelf dus een beetje lastig gemaakt.

Om de boel te herstellen zou ik je willen adviseren om de smartcard die je nu zelf in gebruik hebt via de helpdesk te laten verwijderen uit het systeem en als die smartcard dan niet meer werkt deze weer opnieuw te registreren op naam van je schoonouders. Als je dan na enige tijd weer beeld hebt dan ruil je de smartcards om zodat iedereen weer de juiste smartcard in zijn bezit heeft. Dan zit je zelf misschien even een paar dagen zonder digitaal beeld gedurende de verwerking van één en ander, maar dat is niet anders. Na de ruil kan je dan zelf het Totaal pakket aanvragen op de kaart die nog op jouw naam is geregistreerd zonder je schuldig te maken aan cardsharing.