Discussie: Vraag: Vertraging in levering
Los bericht bekijken
  #30  
Oud 29 oktober 2009, 11:41
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardus Bekijk bericht
Ziggo is soms wat trager met het uitvoeren van nieuwe orders. Neem gewoon wat reserve in tijd, zodat je je zelf niet in de stress hoeft te jagen. De leveringsproblemen van bepaalde modems of decoders zijn bekend. Een helpdeskmedewerker kan dan ook niet veel voor je doen als er geen modems meer op voorraad zijn.
Gelukkig heb je een noodoplossing gevonden, zodat je rustig kunt afwachten. Stoom afblazen is niet nodig.
Ziggo kun je vergelijken met een zware trein. Moeilijk op gang te krijgen, maar daarna gaat het maar door.
Ik heb op 8 oktober een bestelling van Alles-in-1 extra gedaan, heden 29-10-2009 nog steeds geen pakket. Ben wel in het bezit van een Track & trace nummer, maar die werkt uiteraard niet...

Het lijkt wel alsof die hele bestelprocedure bij ziggo één grote flop is. Ik heb dus telefonisch besteld met HD-PVR voor 99 euro. De bestelling zou direct zichtbaar zijn bij "mijn orders" in mijn ziggo (ik was al televisie Z2 klant). Omdat ik 2 weken in het buitenland verbleef, kon ik ziggo niet bellen. Heb dus 2 maal over een mail gestuurd. in de eerste mail kreeg ik als reactie: "Alles is goed doorgekomen en het pakket wordt direct na terugkomst opgestuurd". in de 2e mail stond dat de HD-PVR niet goed besteld was en dat hiervoor een nalevering zou worden gedaan....
Okee, dus afgelopen zaterdag direct gebeld en alles stond nu wel goed in het systeem: Alles in 1 extra met HD-PVR. Op 27-10-2009 zou ik het paket ontvangen. Tot op heden geen TNT-courreur. En er staat uiteraard ook nog niets bij "mijn orders".

Misschien wordt het voor ziggo eens tijd die bestelprocedure onder handen te nemen én met een andere leverancier in zee te gaan.

Hieraan wil ik toevoegen dat bij Alice (mijn huidige provider) het modem 2 werkdagen na bestelling al geleverd was. Dit was bij het vervangende modem ook het geval. Ziggo is echt, echt, echt TRAAAAAAAAG met levering (de snelheid is uiteraard wel okeeee)!

Laatst gewijzigd door rutger89; 29 oktober 2009 om 12:29 Reden: tiepvout + aanpaszing