Los bericht bekijken
  #5  
Oud 29 oktober 2009, 10:40
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bartje Bekijk bericht
Stekker er even uit en het probleem is verholpen.

@Jam; ben erg benieuwd naar de problemen die je hebt. Ik heb nooit echt grote problemen gehad en sinds de nieuwe firmware is het menu ook nog is lekker snel.
de bekende problemen met de CISCO, zoals vanzelf uit gaan en rebooten, netwerkfouten, film die ineens stopt en dan het schermpje dat ik die dienst eerst moet bestellen, geluid dat wegvalt, signaalstoringen, geluid harder zetten en dan zapte de CISCO ineens naar een ander kanaal, gemiddeld 4x per week de stekker er uit en weer in om het apparaat aan de gang te houden, vaak opnieuw moeten installeren van de Itv, blokjes vorming op HD zenders, stilstaand beeld etc etc...

maar de compensatie is omdat ik ook veel last had van halve internet snelheden, het steeds sturen van foute facturen, incasso's en dreigbrieven over afsluiting, en de enorme telefoon kosten en vrije middagen/ochtenden die ik heb moeten nemen vanwege de vele monteurs die hier zijn geweest, ik schat zo ongeveer een dozijn vanaf de fusie, en het meerdere malen niet na komen van afspraken van ZIGGO kant.

en nu kijk ik net naar mijn factuur, en WEER doen ze het fout !!
kijk, iedereen kan een foutje maken maar dit kun je geen foutje meer noemen, dit is een opeenstapeling van onkunde vanwege het feit dat iedereen daar langs elkaar heen werkt, en het systeem er voor zorgt dat mensen niet op elkaar af kunnen stemmen binnen ZIGGO.