Los bericht bekijken
  #12  
Oud 29 oktober 2009, 07:10
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Nou, lijkt me niet dat het 1300 - 1500 euro hoeft te kosten. Volgens mij kun je er best ver onder blijven. Bijvoorbeeld: was je voor een Digital Everywhere tuner met Alphacrypt nog ongeveer 250,- per set kwijt...voor een Anysee tuner (waar geen CAM bij nodig is) betaal je maar 150,-. Dat scheelt met dual tuner opstelling al 200 euro

Je hebt wel zeker een punt met betrekking tot het kant-en-klaar zijn van een QMotion. Er zijn echter ook andere leveranciers die dergelijke kant en klaar oplossingen bieden en ondersteunen.
Persoonlijk heb ik van mijn QMotion alle QMotion gerelateerde software verwijderd. En inderdaad...ik heb al mijn "geek capaciteiten" moeten aanspreken om de boel goed te laten lopen.
Ik heb destijds een tweedehands DVB150i (of 200i) gekocht van iemand die bij QMotion werkte (laat ik het zo zeggen om iemand niet persoonlijk zwart te maken) en ik heb altijd het gevoel gehad dat dat systeem niet helemaal jofel was. Ik heb inmiddels de tuner al verkocht en er twee nieuwe tuners in gezet. Tevens heb ik er een nieuwe harde schijf bij gezet, omdat de standaard schijf problemen gaf. Aan de andere kant heb ik toen maar 450 euro voor een compleet media center met digitale tuner betaald!

Nu heb ik zelf al mijn spul in de garage staan en de kabels door de muur naar de tv laten lopen, dus dat ziet er nog wel strak uit. Het grote voordeel van een media center vind ik namelijk wel, dat het 1 apparaat is.