Los bericht bekijken
  #10  
Oud 29 oktober 2009, 06:52
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Hangt er ook een beetje vanaf of ze bij QMotion nog steeds met Digital Everywhere kaarten (en dus Alphacrypt CI CAM) werken.
Nu Digital Everywhere er mee opgehouden is zullen ze ook wel over moeten op iets anders. Aan de andere kant heb ik niet het idee, dat hun media centers de winkels uit vliegen. Dus ze zullen vast nog wel een stapeltje op basis van Digital Everywhere kaarten hebben staan. (Ben benieuwd hoe ze dat denken te gaan supporten, maar dat is een andere discussie.)

Ik heb nog niets van Ziggo gehoord over het wel of niet ondersteunen van een media center op basis van een Anysee tuner. Ze hebben altijd aangegeven geen Alphacrypt CI CAMs te ondersteunen.
Uiteraard kun je niet verwachten de Ziggo helpdesk te kunnen bellen als je media center problemen geeft.

Persoonlijk kan ik in ieder geval wel zeggen dat een media center verreweg ideaal is! Je kunt er alles op! En ze hoeven helemaal niet zo duur te zijn als de QMotion media centers. Mocht je in die richting zoeken kijk dan inderdaad even op www.degroeneknop.nl.
Nadeel aan de groene knop vind ik een beetje, dat er een tekort is aan een basis omschrijving van een media center. Dus: "wat is het nu eigenlijk?" dat is wat moeilijk te vinden. Daarvoor zou ik gewoon even googelen. Bekijk dan gewoon de Microsoft sites erover.

Succes!