Los bericht bekijken
  #258  
Oud 28 oktober 2009, 19:34
yankydoodle's schermafbeelding
yankydoodle yankydoodle is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: casema
Ziggo Internet: Alles in een extra
DTV: Samsung
Berichten: 14
Standaard

Zoals beloofd zou ik even informeren hoe het was als de monteur vandaag geweest was.Ik werdt gisteravond gebeld door de HD met de vraag hoe het de laatste dagen ging met de snelheid waarop ik antwoordde dat het de laatste dagen heel goed ging,vanaf zondagmiddag na de nodige keren resetten.Hij zei dat ie dat kon zien en dat het de goede snelheid was!
Hij vroeg of ik de monteur nog nodig had omdat de snelheid nu goed was de laatste 4 dagen en dat ik het nieuwste Ubee modem had gekregen vorige week van de monteur(die vertelde dat ook) en dat de nieuwste firmware erop stond (moet waarschijnlijk zondag na het constante resetten zijn gebeurd).Hij zei dat ie alles kon zien!! zelfs toen ik ging surfen toen ik met hem online was, hij zei precies de snelheid van dat moment.Ik zei dat ik al een keer een montuer had afgezegd toen het een maand geleden ook fout was,ook toen was de avond tevoren gebeld.Maar hij gaf aan om dit tijdstip en afdeling op te schrijven en dan zou er alsnog een monteur gestuurd worden als ik bellen zou.Ik gaf aan dat het goed was en vertelde hem erbij dat ik van ziggo eergisteren eem e-mail gehad had met een speciaal adres voor de mensen die een klacht via radar ingestuurd hadden,mooi zei hij hij wist ervan en daar kon ik ook naar mailen als er iets was.Dus al met al ben ik NU!! zeer tevreden:
Selheid 5.5
4.9
Maar met downloaden met nieuwsleecher haal ik bijn 6.0?? meestal in de morgen of s avonds laat.Dus ik hoop dat het zo blijf.
Dus volgens hem is de nieuwe firmware nu klaar voor de Ubee,en zoals het nu bij mij is moet dat haast ook wel alleen kom ik niet in de Ubee,bij de Arris ging dat wel makkelijker.Dus als een van jullie een manier weet houd ik mij aanbevolen.