Los bericht bekijken
  #47  
Oud 28 oktober 2009, 19:18
plenty's schermafbeelding
plenty plenty is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2009
Locatie: Alphen aan den Rijn Casema
DTV: Samsung DCB-H380R
Berichten: 3
Standaard

In het update menu krijg ik nu inderdaad een groene knop in beeld, maar erop drukken geeft "Geen update beschikbaar." Ik neem aan dat de firmware van de decoder dan up-to-date is.

Ik krijg wel een blauw scherm op het HDMI-kanaal dus er is een signaal, en als ik dan even van kanaal wissel (naar HDMI-2 en weer terug naar HDMI-1) dan zie ik een melding van de resolutie naast het kanaalnummer staan voordat hij uit beeld verdwijnt. Verder gebeurt er niets op dat kanaal.

Mijn volgende stap is de firmware van mijn TV updaten, maar daarvoor moet ik eerst een USB-stick regelen. Morgen weer verder.

Overigens heb ik via e-mail al een reactie gehad van de klantenservice, men vermoedt dat het aan de TV ligt. Ik ben benieuwd...

[edit] Ik heb nog even wat gerommeld met de resolutieknop van de decoder. Via de scart-verbinding kan ik die op 1920x1080i zetten, maar het HDMI-kanaal geeft dan aan "Niet-ondersteund videoformaat." Ik heb dan ook geen blauw scherm meer. Als ik hem op 1280x720p zet krijg ik weer een blauw scherm zoals ik eerst had. Verder dan dit kom ik voorlopig niet.

Laatst gewijzigd door plenty; 28 oktober 2009 om 19:51