Los bericht bekijken
  #135  
Oud 27 oktober 2009, 18:24
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kasteleman Bekijk bericht
Knar:

Wellicht eerst even zonder versterker testen en direct aansluiten. Dat bracht mij nl ook een stap verder. Vervolgens had ik een splitter ertussen geplaatst (dus zonder versterker) welke niet retourgeschikt was. En weer geen beeld dus. Denk dat het dus ook te maken heeft met het frequentiegebied. Succes ermee en zoek maar eens in de andere forums aangaande CI+. Daar heb ik mijn ervaring ook neergezet en ook aangegeven welke versterker ik heb gebruikt.
Ik heb een 6-poorts versterker (kwaliteit zilver) van de bouwmarkt, ik dacht Praxis, deze werkt als een tierelier. Op slaapkamers met Samsung STB 100% sterkte op meeste zenders; in de woonkamer op de Philips 9604 met CI+ module, kwaliteit goed en geen probleem met ontvangst .
Deze versterker is waarschijnlijk niet retourgeschikt is, want op de 2-poorts (kwaliteit goud) , stond de retourgeschiktheid er met nadruk op en op deze stond niets hierover vermeld.

NettV gaat via internet, WiFi. Dit gaat bij mij in split voor de tv-signaal versterker naar de modem.
Als je internet wil versterken heb je wel echt een retourgeschikte versterker nodig.
Ook voor interactieve tv willen hebben, bv via de CISCO die nu wordt aangeboden in de actie, heb je retourgeschikte versterkers nodig mocht het signaal niet sterk genoeg zijn.