Los bericht bekijken
  #2  
Oud 26 oktober 2009, 23:31
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MauriceW Bekijk bericht
Zat net naar Pauw en Witteman te kijken via m'n Cisco HD-PVR op NL 1 HD en het viel me op dat ik geen artifacts meer zag.

Dus even gechecked op de Samsung H360 in de slaapkamer (de Cisco laat helaas geen frequenties zien) en tot mijn verbazing zitten de zenders NL 1, 2 en 3 HD nu allemaal op de frequentie 388 MHz.

Goed bezig Ziggo.. nu nog History HD van de 170 MHz af, dat zou toch ook moeten kunnen.. De Eredivisie Live kanalen zijn daar tenslotte ook vanaf gehaald vanwege teveel storingen...
Dit is een heel vreemd verhaal. Ik zit ook in het voormalige Casema gebied en ik heb zojuist even de frequenties van Nederland 1,2 en 3 HD gecontroleerd en hier is niets aan veranderd. Nederland 3 HD bijv. zit hier nog steeds op 834 MHz. Ik heb de laatste dagen wel gemerkt dat er geen artefacten meer zijn op Nederland 3 HD (bij Nederland 1 HD en 2 HD was dat toch al niet het geval).

Wellicht ten overvloede: als er wel iets aan de frequenties veranderd zou zijn dan zou ik dat onmiddellijk merken. Ik heb namelijk alle automatische update functies van mijn Sony TV uit staan zodat er niets automatisch en zonder mijn goedkeuring kan worden bijgewerkt.