Los bericht bekijken
  #82  
Oud 25 oktober 2009, 21:25
rbouwm's schermafbeelding
rbouwm rbouwm is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2009
Locatie: Boxmeer
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StarGoose Bekijk bericht
Beste rbouwm,
ik heb nu sinds begin augustus de nieuwe alles in 1 extra van zippo maar... tot nu toe heb ik nog niet een week een stabiele verbinding gehad. Ik ben beniewd of andere mensen in de gemeente deze ervaring met de docsis modems ook hebben. Vandaag was het weer raak. Sinds middernacht ongeveer tot 1100 geen netwerk. Modem staat een beetje te knipperen en herstart zich om de minuut ongeveer. Dus om nou te zeggen alle komt goed??? Hier gaan het toch naar toe in boxmeer???

Als je het mij vraagt hebben de monteurs van zippo niet zoveel kaas gegeten van het kabelnetwerk. Vroeger (jaartje terug) ging alles nog veel beter, toen kwam de firma Hirschmann nog eens aan de deur met meet apparatuur en die wisten tenminste van wanten.
Paar weken geleden kwam er een zippo-mobiel voorrijden, had echt met de monteur te doen. Hij had een sticker op z'n laptop geplakt omdat hij anders denk ik gegevens zou vergeten... het waren zijn naam en zijn 06 nummer....

We zijn in boxmeer gewoon genaa?d door zippo. Er komt maar nix en ze blijven maar roepen dat het aan alles ligt behalve aan hun-zelf.

met de groente van hak.
In het geval dit nog niet is gedaan, graag een melidng maken bij Ziggo zelf. Ik weet dat de klantenservice niet altijd even gemakkelijk is, maar des te meer meldingen er binnenkomen, des te eerder wordt het probleem opgelost. Ik kan het eens navragen aan, maar kan niets beloven.
Het zou iets met de veroudering van het netwerk in Boxmeer te maken kunnen hebben, maar dat durf ik niet te zeggen. Zijn er meerdere mensen in de straat die hetzelfde probleem hebben? Stuur anders even een PB-tje