Los bericht bekijken
  #12  
Oud 25 oktober 2009, 11:38
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Hoe kunnen klachten nu minder worden als anderen hun opinie daar over geven? De klacht blijft exact hetzelfde ongeacht wat anderen daar over zeggen. Wat er wel door verandert is je boosheid. Je voelt je op z'n minst miskend en dat wordt erger naarmate je boosheid over het uitblijven van een oplossing groeit. Ieder signaal dat je dan krijgt dat ook maar een beetje als pro Ziggo zou kunnen worden uitgelegd wordt ervaren als tegenwerking.

Dit fenomeen keert op dit forum steeds maar weer terug. Boze klanten die gehoor zoeken voor hun probleem. Daar mag je gewoon op geen enkele wijze tegenin gaan. Door daar maar op te reageren bezorg je jezelf alleen maar een katergevoel. Probleem niet verholpen en nog onenigheid ook. En dat alleen maar omdat Ziggo je in je hemd laat staan.

Ik ken je historie en moet zeggen dat je vanaf dat je problemen weer begonnen die kwalificatie absoluut niet van toepassing is. Zodra je echter tegen de mensen gaat afzetten die je problemen niet op kunnen lossen, dan roep je dat vanzelf over je af. Richt je pijlen dan op de mensen die dat wel moeten verhelpen. Ik ken voorbeelden te over van forumleden die zich als een terriėr vastbijten in vertegenwoordigers van het webteam via contactformulier en PB's. Nee niet door ze stijf te schelden en de tekortkomingen maar steeds in te wrijven, maar door ze te blijven herinneren aan je probleem.

Als MGV hebben we gemerkt dat bij Ziggo eigenlijk niemand "eigenaar" is van een probleem (behalve dan de klant zelf). dwz. niemand is geroepen om een probleem van begin tot eind te bewaken. Met de webcare heb je echter wel een figuur die je rechtstreeks kan aanspreken. Deze mensen willen ook niet voor eeuwig aan een probleem blijven vastzitten en doen er alles aan om tegen alle beperkingen in, waar ook zij tegen aan lopen, de zaak tot een oplossing te brengen. Dat het nog met vallen en opstaan gaat gepaard en nog niet allemaal even vlot verloopt moeten we helaas nog maar even op de koop toe nemen. Compensaties verlenen is men tenslotte ook niet al te kinderachtig in.

zo bedoelde ik het helemaal niet, waar het mij om ging [gaat] is dat er te vaak mensen zijn die zeggen " wat is nou 10% klachten op een paar miljoen aansluitingen"
ik vind dat behoorlijk veel....

het meeste zijn het volgens mij klachten die administratief van aard zijn, maar dan wel op een manier die gevolgen heeft voor de dienst[en] die mensen afnemen bij ZIGGO.
vanaf gisteren zie ik alweer 4 extra klachten op het forum in dit gedeelte.

ik vind het niet normaal dat ik minimaal 2x per maand zowat een halve dag kwijt ben om weer over de problemen te moeten bellen die ik maar blijf ondervinden omdat men blijkbaar niet in staat is om het in 1x op een normale manier op te lossen.

maar ik raak inderdaad erg gefrustreerd ja nu na zowat een jaar met problemen van diverse aard, ik ben nu al 2 maanden bezig om de administratieve fouten [onder bedreigingen van de incasso van ZIGGO] uit de wereld te krijgen.

ja meneer u heeft gelijk en we gaan u compenseren, en dat dan ook alweer 4x fout doen....
daar word een mens niet vrolijk van.
ik houd er niet van om onterecht als wanbetaler weggezet te worden terwijl ik altijd netjes en op tijd betaal.

en ik overdrijf echt niet.
ik wil niet iedere keer gecompenseerd te moeten worden, ik wil gewoon gebruik kunnen maken van de producten die ik afneem.