Los bericht bekijken
  #452  
Oud 25 oktober 2009, 08:34
Ossbourne's schermafbeelding
Ossbourne Ossbourne is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 september 2009
Locatie: Oss
DTV: 40PFL9704 / Neotion CAM
Berichten: 31
Standaard 40pfl9704

Ik heb de 40PFL9704 nu ruim een week in huis en ben er met de beperkte tijd die ik heb kunnen kijken en spelen eigenlijk best goed over te spreken.
Sinds donderdag ook een Neotion CAM. Geen enkel probleem gehad met authenticatie, blokkerige strepen of wat dan ook. HD uitzendingen die ook als zodanig opgenomen zijn, zijn echt ongelofelijk superscherp. Ik heb alle beeldverbeteringen uitstaan en tot nu toe geen enkele behoefte gehad om ze in te schakelen. De bekende issues in de officiele gereleasde software storen mij (nog) niet.

Echter drie opmerkingen:
- Wat een ongelofelijke knuppel die verantwoordelijk was voor de plaats van het CI+ slot. De kaart steekt erg ver uit. Als je 30 graden schuinlinks voor de TV zit zie je hem zeer goed uitsteken en reflecteert de Ambilight er volop tegen aan. Als iemand een afbeelding heeft van de printplaat in de Neotion en ik weet tot hoe ver ik kan inkorten gaat de zaag gegarandeerd in de CAM.

- We waren hier geen Ambilight gewend maar dit is een meer dan prettige aanvulling. Mensen die hier over twijfelen... gewoon doen. Dikke plus. Zelfs op een bruine muur is het effect een aanvulling op het TV kijken. Dit is uiteraard een subjectief iets.
De invloed van het uitsteken van de CAM op de Ambilight is hier overigens totaal te verwaarlozen.

- De kleuren neigen soms iets naar het rose. Ben er nog niet uit of dit uitzending of toestel/model gebonden is.