Los bericht bekijken
  #17  
Oud 25 oktober 2009, 00:19
ruiterjm's schermafbeelding
ruiterjm ruiterjm is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 juli 2009
Locatie: Leiden / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1, Ubee & Netgear WNR3500v2
DTV: Humax 5000C & 5050C
Berichten: 45
Standaard

Nou, we zijn wat maanden verder en wat ergenissen ook helaas.

Na een paar maanden heb ik eindelijk de nieuwe modem gekregen. Via een kabel haal ik nu 48 Mbit/s. Heeft wel ff geduurd en veel zeuren om de nieuwe modem. M'n huidige netwerkadapater (type g) kan de snelheid inderdaad niet aan. Ik haal maximum 20 Mbit/s en snap nu het bovenstaande verhaal nog beter. Ik heb echt een andere adapter nodig (type n).

Die adapter/dongel heb ik nog niet gekregen. Konden ze eerst niet apart leveren, zodat ik m'n huidige router moest opsturen en dan zou ik dezelfde router terug krijgen + dongel. Zit nog te wachten op gegevens + stickers, dus dat gaan we zeker niet doen. Zit ik vast een maand zonder router. Dus weer gebeld en geregeld dat ik een losse dongel krijg. Zit daar wel al weer twee weken op te wachten. Vorige week oproep van Radar meegedaan, ben vandaag door Ziggo gebeld (helaas op m'n voice-mail), ze hadden m'n brief van Radar gekregen. Dus wellicht binnenkort eindelijk m'n adapater.

Met factuur ook van alles mis gegaan. Kreeg plots rekening van 400 euro, voor alles-in-1 van afgelopen maanden, terwijl ik in vorige maanden al TV "los" had betaald. Weer bellen en betalingsregeling getroffen.

Maar goed, ziet er naar uit dat ik de Ziggo-shit heb overleefd, alleen de dongel nog.