Los bericht bekijken
  #9  
Oud 24 oktober 2009, 14:34
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Complete / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Budiman Bekijk bericht
Moet u bij uw garage meer betalen voor het plakken van uw band dan een nieuwe klant? Of krijgt u bij een andere bakker goedkoper brood dan een bestaande klant? Men begrijpt dat deze redenering een foutieve is en kant nog wal raakt!
Daar zit wat in, echter gaat het in bovenstaande voorbeelden over eenmalige aankopen zonder verdere afname verplichtingen. Bij alle abonnement gerelateerde ondernemingen (buiten Ziggo b.v. kranten, gsm, adsl, etc) is het binnenhalen van de klant belangrijker dan de bestaande klant. Die is al binnen en zit voor een bepaalde tijd 'vast'.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
opzeggen? ja dat had ik al gedaan, daar vloeide deze compensatie uit, want men wilde mij graag behouden als vaste klant.
en natuurlijk schieten mensen bij wie wel alles goed gaat ZIGGO te hulp en zwakken de klachten af, maar reken eens uit hoe veel mensen dit soort klachten hebben, 10% van een paar miljoen klinkt als weinig, maar dat is het uiteindelijk niet!

maar goed ik sta na al die ellende hier ook te boek als " zeikerd" dus hulp vanuit het forum hoef ik ook niet op te rekenen, het lijkt wel 1 pot nat....
sorry hoor maar dit alles gaat toch echt VEEL TE VER.
Zo, dat ben je kwijt!

Om nu het hele forum te betichten van onwil om jou te helpen is ietwat overtrokken, enkel en alleen omdat er een aantal leden blijkbaar wat berichten van je hebben afgekeurd. Dit is een zaak tussen jou en Ziggo waar anderen hooguit een mening over kunnen hebben.

Ik ga Ziggo ook niet te hulp schieten, het is niet handig van ze om iemand die opzegt te paaien met een compensatie en dit dan op zo'n manier te verprutsen.

Hopelijk gaat het dinsdag wel lukken, snap ook niet waarom ze een monteur langs sturen en niet gewoon de doos met de TNT opsturen?