Discussie: Storing: Ziggo CI+ Module
Los bericht bekijken
  #41  
Oud 24 oktober 2009, 14:26
scooby1963's schermafbeelding
scooby1963 scooby1963 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 plus
DTV: CI+ module en Humax
Berichten: 8
Standaard CI+ Module

Heden morgen ben ik bij BCC geweest waar ik mijn CI+ module had
gekocht.
ik heb daar 4 mensen nodig gehad om te zien of de module stuks was of niet, aan het einde van het verhaal kwam het er op neer dat iedereen zijn schouders ophaald en naar elkaar wijst, ten eerste.

1.Ziggo zegt: het is niet onze schuld wij geven niet meer ondersteuning dan de zenders die wij doorgeven, ga maar naar de leverancier.
2.volgens BCC geeft Sony de schuld aan ZIGGO.

3.BCC zegt, vandaag: ik weet het niet we hebben op het ogenblik geen nieuwe module en kunnen daarom niet testen of uw module stuk is ze hebben nu voor mij een nieuwe besteld en wacht tot deze binnen is, daarna gaan ze kijken of de nieuwe wel aangeeft in de Sony tv dat hij werkt.

Wat een flauwe kul, normaal gesproken heeft iedere media winkel wel 1 of 2 personen die een beetje inteligent zijn op technisch gebied.En deze heren zouden toch ook moeten weten dat alle TV's die door ziggo zijn gecertificeerd ook de CI+ module moeten accepteren in ieder geval zouden deze tv's moeten aangeven of de module is geplaatst of dat hij aangeeft, bij digital setup(module is niet geplaatst).

Maar dat ze dan doodgewoon zeggen: wij kunnen cam modules niet testen.Lijkt mij toch vrij duidelijk dat er van de 100 tv's die bij BCC staan en deze dan alle 100 aangeven dat ze cam module niet zien is het toch duidelijk dat deze stuk is.En dat het niet aan mijn tv ligt.

Ik houd jullie op de hoogte
Gr Dennis