Los bericht bekijken
  #1  
Oud 23 oktober 2009, 21:06
Budiman's schermafbeelding
Budiman Budiman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: wieringerwerf
Ziggo Internet: z1
DTV: humax
Berichten: 2
Thumbs down klantenservice? Opzeggen dan maar!

Even mijn verbazing, verwondering en uiteindelijk mijn woede kwijt raken...... Wat is er gebeurd? Wel ik heb een 3-in-1 pakket bij Ziggo. Ik was geinteresseerd in interactieve televisie voor €99,- Navraag bij klantenservice leerde dat dit alleen voor nieuwe leden is. Ik vertelde dat ik ook interesse had in HD. Welnu het i-pakket kon ik dan voor €470,- kopen, maar dan moest ik ook maandelijks €16,- erbij gaan betalen.(!) Voor het HD was er een gelijksoortig verhaal.
Voor de grap vroeg ik, indien ik zou opzeggen en mijn vrouw haar zou aanmelden ik dan wel voor € 99,- de Cisco kon krijgen en...... dat kon!!
Ik vertelde de klantenservice dat ik een aanbod had liggen van Online/CanalDigital a €55,-: bellen,internet en HD tv, (15 HD tvzenders+ honderden andere zenders via Astra 1,2 en 3), je kan daar voor €99,- een triple-sat schotel met twee aansluitingen erbij bestellen. Maar nee, niets kon.......bij Ziggo.

Na beraad heb ik Ziggo opgezegd, via keuzemenu "andere provider aanbod", hier kreeg ik iemand die mijn verhaal aanhoorde en mij tot mijn stomme verbazing, verwondering en later woede, wel een HD-PVD kon leveren en geen maandelijkse € 16,- "erbij".
"Ja, want ik heb meer machtiging, ik ben van de klantenbehoud-afdeling".
Dit was echt de druppel! Deze wijze van werken schiet bij mij mijn verkeerde keelgat in,........saluut Ziggo, welkom sateliet TV!
(Dus wil je iets bereiken bij Ziggo? Zeg op !)

De waan van de dag heerst nog steeds bij Ziggo, maar ik ben daar tenminste weg.
Ik zal af en toe nog dit forum bezoeken, want ik ben erg geschrokken over hetgeen hier allemaal te lezen is.

allen gegroet,

Bud Westenberg